Program
  • Luni-Vineri 09:00 - 23:00
    Sâmbătă 10:00 - 16:00
    Duminică - Închis
Contact

Igienizarea este tratamentul de baza in stomatologie

Putem considera ca igienizarea este un tratament profilactic si functioneaza ca o asigurare dentara. Prin realizarea ei o data la 6 luni se poate preveni cea mai mare parte dintre complicatiile stomatologice. Igienizare inseamna: detartraj ultrasonic, periaj professional si airflow.

Detartrajul presupune indepartarea depozitelor dure de tartru care afecteaza sanatatea gingivala. Se face utilizand detartrorul ultrasonic care functioneaza prin vibratii usoare. Indepartarea tartrului se face atat supragingival cat si subgingival si datorita noilor tehnologii aceasta procedura este lipsita complet de durere.

Periajul professional indeparteaza depozitele alimentare moi de pe suprafata dintilor si se realizeaza cu perii rotative si cu paste abrasive. In comparatie cu detartrajul , periajul professional se poate realiza ori de cate ori este nevoie.

Airflow presupune indepartarea depozitelor alimentare dintre dinti, suprafete care sunt greu de igienizat prin periajul classic, ajutand totodata la curatarea petelor maronii generate de consumul de cafea sau ciocolata. Airflow-ul utilizeaza un jet fin de particule de bicarbonat impreuna cu apa, oferindu-va la final o senzatie de curatenie si prospetime.

Discutati si cu medicul dumneavoastra despre mentinerea sanatatii orale acasa, printr-o igiena realizata correct si o alimentatie sanatoasa si nu uitati ca igienizarea in cabinet este asigurarea dumneavoastra de sanatate dentara.